Ciorba-de-fasole-verde

Ciorbă de fasole verde

Ciorbă de fasole verde, o rapsodie a verii, o delicatesă simplă, ușoară, gustoasă. Ciorba de fasole verde este o bogăție, o porție de vitamine sănătoasă, excelentă rece sau fierbinte, cu ardei iute sau ceapă de apă ori ceapă verde. Ciorba de fasole verde se poate face în orice perioadă din […] vezi rețeta »

Ciorba-de-loboda

Ciorbă de lobodă

Ciorba de lobodă este o ciorbă de primăvară minunată, bogată în culoare, gustoasă ce se poate servi cu succes și rece, ca și cea de fasole verde de altfel. Pentru că îmi place gustul său, pentru că se prepară foarte, foarte repede, îmi place să pregătesc această ciorbă de lobodă […] vezi rețeta »

Ciorba-de-pui

Ciorbă de pui

Ciorba de pui este una dintre cele mai comune ciorbe și mai accesibile, totodată. Pentru un gust și mai bun, pe lângă părțile mai bogate în carne, se pot folosi și tacâmuri, de genul gât, capul de pui, picioarele și spatele păsării, pe care ulterior le poți scoate din zeamă. […] vezi rețeta »

Ciorba-de-vacuta

Ciorbă de văcuță

Ciorba de văcuță nu are o perioadă anume când poate fi gătită, o poți pregăti oricând, este aromată, gustoasă și bogată în legume. Carnea de vită este un pic mai ațoasă, dar pregătită ca la cartea aceasta aproape că se va topi în gură. Secretul unei ciorbe de văcuță este […] vezi rețeta »