Ciorba de legume

Ciorbă de legume

Ciorba de legume nu ar trebui să lipsească din meniul nostru, fiind un preparat simplu, dar plin de nutrienți. Dacă pentru unii, ciorba este o variantă de cină ușoară, pentru alții ciorba de legume este nelipsită în zilele de post. Și tocmai pentru că este un fel de mâncare simplu, […] vezi rețeta »

Ciorba de legume de post

Ciorbă de legume de post

În zilele de post ne prinde tare bine o ciorbă de legume fierbinte și aromată. Plus că este și o modalitate pentru a ne curăța organismul de grăsimi și toxine. Ciorba de legume de post poate fi servită la cină ca o masă în sine sau poate fi introdusă la […] vezi rețeta »

Ciorba de galuște

Ciorbă de găluște

Găluștele de griș pot fi adăugate în felurite preparate, însă puține se pot compara cu savoarea și starea de bine pe care o oferă un bol plin cu ciorbă de găluște. În plus, chiar și cei mici mănâncă fără probleme puțină ciorbă cu găluște moi. Dacă doriți să preparați ciorbă […] vezi rețeta »

Ciorba de gaina

Ciorbă de găină

Nimeni nu poate refuza o farfurie cu ciorbă fierbinte de găină , gustoasă și plină de culori și arome. Ciorba de găină este și pe placul copiiilor, este nutritivă și sățioasă. Puneți la fiert într-o oală ce părți de găină doriți,  precum spinare, gheare, gât, aripi și pulpe. Strângeți spuma […] vezi rețeta »

Ciorba de fasole uscata

Ciorbă de fasole uscată

Ciorba de fasole uscată este potrivită pentru zilele de post, când dorim o masă hrănitoare, consistentă și plină de savoare. Mai este și o ciorbă tare sănătoasă și plină de nutrienți. Fiind vedeta acestei ciorbe, fasolea se lasă peste noapte la înmuiat. O jumătate de kilogram de fasole este suficientă. […] vezi rețeta »

Ciorba de fasole cu ciolan

Ciorbă de fasole cu ciolan

Ciorba de fasole cu ciolan este un preparat rustic, aromat și deosebit de gustos, apreciat mai ales în zilele reci de toamnă și de iarnă. Pentru prepararea acestei rețete veți avea nevoie de 1 kilogram de fasole sau două conserve de fasole, 1 kilogram de ciolan afumat, trei cepe, doi […] vezi rețeta »

Ciorba de fasole cu afumatura

Ciorbă de fasole cu afumătură

Ciorba de fasole cu afumătură este o mâncare tare îndrăgită mai ales în anotimpurile reci, și asta pentru că este foarte sățioasă, aromată și se poate servi fie cu ceapă roșie, fie cu ardei iute sau murat. Iar dacă folosiți fasole din conservă, veți reuși să faceți această ciorbă simplă […] vezi rețeta »

Ciorba de fasole boabe

Ciorbă de fasole boabe

Ciorba de fasole boabe este cu adevărat o mâncare nutritivă, ieftină și foarte gustoasă, servită mai ales în zilele de post. Putem face ciorbă de fasole boabe folosind fasole la conservă, fasole proaspătă pe care o fierbem acasă cel puțin două ore, dar la fel de bine putem folosi fasole […] vezi rețeta »

Ciorba de dovlecei

Ciorbă de dovlecei

Ciorba de dovlecei este o idee de cină ușoară și sănătoasă, deloc complicată. Când prea v-ați săturat de carne și vreți să vă sprijiniți organismul cu o porție concentrată de vitamine, ciorba de dovlecei este grozavă. Veți avea nevoie de 2-3 dovlecei, o ceapă, un morcov, un ardei roșu și […] vezi rețeta »

Ciorba de curcan

Ciorbă de curcan

Ciorba de curcan este sănătoasă, hrănitoare, plină de nutrienți și poate reprezenta o masă bogată pentru cei mici sau o cină lejeră pentru persoanele care țin la siluetă. Pentru a prepara o ciorbă delicioasă, ideal ar fi să folosim aripi, pulpe și spinare de curcan, întrucât pieptul de curcan este […] vezi rețeta »