Ciorba-de-pui

Ciorbă de pui

Ciorba de pui este una dintre cele mai comune ciorbe și mai accesibile, totodată. Pentru un gust și mai bun, pe lângă părțile mai bogate în carne, se pot folosi și tacâmuri, de genul gât, capul de pui, picioarele și spatele păsării, pe care ulterior le poți scoate din zeamă. […] vezi rețeta »

Bors-de-miel

Borș de miel

Borșul de miel nu este chiar pentru oricine. Sunt oameni care nici în ruptul capului nu ar mânca un borș de miel și carne de miel, în general, și asta, în mare parte, din cauza mirosului pe care aceasta îl are. Însă, pentru a-i convinge și pe cei mai mari […] vezi rețeta »

Bors-de-salata-verde

Borș de salată verde

Borșul de salată verde ați crede că este un preparat utilizat în dietele drastice, când vreți să slăbiți foarte repede. Ei bine, acest borș de salată verde pe care vi-l prezint, nu-i chiar așa, pe lângă faptul că se drege cu smântână grasă, poate la fel de bine să includă […] vezi rețeta »