bors-de-gaina

Borș de găină

Borșul de găină, adevărat, este cel făcut cu ingrediente naturale, bio. Mai ales carnea din acest borș de găină ar trebui să fie cât mai naturală, aparținând unei găini de țara. În ciuda faptului că aceasta carne este mai ațoasă decât cea din comerț ea oferă un gust unic borșului de găină. […] vezi rețeta »

Supa-crema-de-rosii

Supă cremă de roșii

Supa cremă de roșii este o altă supă extrem de gustoasă, însă trebuie să ai mare grijă la roșiile pe care le alegi. Supa cremă de roșii se poate realiza și cu roșii conservate, însă este mult mai reușită dacă folosești produse proaspete. De asemenea, un truc la care poți […] vezi rețeta »

Supa-crema-de-telina

Supă cremă de țelină

Supa cremă de țelină, la fel ca și celelalte supe creme, se face extrem de ușor, poate cel mai ușor dintre toate. Ceea ce este interesant este faptul că această legumă atât de subestimată în general, devine vedeta unui prepara. Dulceața și aroma sa, inconfundabile de altfel, sunt puse în […] vezi rețeta »

Supa-de-rosii

Supă de roșii

Supa de roșii inevitabil îmi amintește de grădiniță, de mesele lungi – precum cele de la nunțile tradiționale de odinioară – cu băncuțe de o partea și de altă, de șorțulețul albastru, pe care-l murdăream cu siguranță în fiecare zi și pentru care mama mereu mă certa. Să-mi amintesc cum […] vezi rețeta »

supa-de-pui

Supă de pui

Supa de pui este unul dintre remediile cele mai eficiente atunci când răceala sau gripa te-a doborât. Simplă și rapid de făcut, supa de pui este bună oricând, vară sau iarnă, toamna sau primăvară, în orice sezon ea reprezintă o sură de energie, o adevărată poțiune magică. INGREDIENTE Supă de […] vezi rețeta »

Ciorba-de-pui

Ciorbă de pui

Ciorba de pui este una dintre cele mai comune ciorbe și mai accesibile, totodată. Pentru un gust și mai bun, pe lângă părțile mai bogate în carne, se pot folosi și tacâmuri, de genul gât, capul de pui, picioarele și spatele păsării, pe care ulterior le poți scoate din zeamă. […] vezi rețeta »

Ciorba-de-vacuta

Ciorbă de văcuță

Ciorba de văcuță nu are o perioadă anume când poate fi gătită, o poți pregăti oricând, este aromată, gustoasă și bogată în legume. Carnea de vită este un pic mai ațoasă, dar pregătită ca la cartea aceasta aproape că se va topi în gură. Secretul unei ciorbe de văcuță este […] vezi rețeta »

Bors-de-salata-verde

Borș de salată verde

Borșul de salată verde ați crede că este un preparat utilizat în dietele drastice, când vreți să slăbiți foarte repede. Ei bine, acest borș de salată verde pe care vi-l prezint, nu-i chiar așa, pe lângă faptul că se drege cu smântână grasă, poate la fel de bine să includă […] vezi rețeta »