Ciorba de praz

Ciorbă de praz

Ciorba de praz poate fi antidotul perfect atunci când organismul îți este pus la încercare de o răceală agresivă. Este o mâncare plină de nutrienți, culoare și savoare. Ciorba de praz se pregătește și foarte ușor. Vei avea nevoie de cât mai multe legume proaspete, precum ceapă, morcovi, țelină, rădăcină […] vezi rețeta »

Ciorba de potroace

Ciorbă de potroace

Ciorba de potroace se servește, adesea, după nunți, petreceri, sărbători sau după noaptea de Revelion, și asta pentru că se spune despre această ciorbă că ar fi leacul perfect împotriva mahmurelii. Ciorba de potroace este o ciorbă pe bază de carne, acrită cu zeamă de varză. În ceea ce privește […] vezi rețeta »

Ciorba de porc

Ciorbă de porc

Ciorba de porc este o mâncare sățioasă și permisivă, în care puteți pune exact ce legume vă plac mai mult. Veți avea nevoie de 500-600 de grame de carne de porc (cel mai bine cotlet), o ceapă, un morcov, un ardei roșu, albitură după preferință (50 de grame de țelină, […] vezi rețeta »

Ciorba de peste

Ciorbă de pește

Ciorba de pește se prepară în nenumărate feluri, așa încât poate fi savurată cu plăcere de adulți, dar poate fi servită și copiilor. Ca să iasă cât mai gustoasă, ciorba ar trebui gătită din mai multe specii de pește, ba chiar și din capete. În general, resturile și capetele dau […] vezi rețeta »

Ciorba de perisoare de pui

Ciorbă de perișoare de pui

Ciorba de perișoare de pui este binevenită atunci când dorim o cină ușoară, când nu mai știm ce să îi dăm de mâncare celui mic ca să nu mai facă mofturi, dar și atunci când răceala ne pune la încercare organismul. Este mai ușoară decât ciorba de perișoare de porc […] vezi rețeta »

Ciorba de perisoare cu smantana

Ciorbă de perișoare cu smântână

Nu încape îndoială că ciorba de perișoare cu smântână este preferata multora atunci când vine vorba de supe și ciorbe hrănitoare. Plină de legume, cu perișoare gustoase și puțin acrită, ciorba de perișoare străbate toate bucătăriile. Pentru așa o ciorbă delicioasă, vom avea nevoie de legume din belșug, adică o […] vezi rețeta »

Ciorba de perisoare cu bors

Ciorbă de perișoare cu borș

Ciorba de perișoare cu borș este un preparat tare îndrăgit pe mesele românilor. Consistentă, hrănitoare și aromată, această ciorbă se pregătește fără dificultăți. Pentru perișoare delicioase, puteți folosi fie carne de porc tocată, fie carne măcinată de porc în amestec cu vită. La 600 de grame de carne se adaugă […] vezi rețeta »

Ciorba de perisoare ardeleneasca

Ciorbă de perișoare ardelenească

Ciorba de perișoare ardelenească are la bază numeroase legume care îi oferă gust bogat și consistență. Pentru a pregăti o ciorbă îndestulătoare, vom pune la fiert o ceapă, un morcov, un ardei roșu, o rădăcină mică de țelină, o rădăcină de pătrunjel și un păstârnac, toate curățate, spălate și tăiate […] vezi rețeta »

Ciorba de pastai

Ciorbă de păstăi

Proaspete sau congelate, păstăile contribuie din plin la diversificarea regimului nostru alimentar. Ciorba de păstăi cu atât mai mult este binevenită, întrucât conține numeroase alte legume și verdețuri, care ne ajută organismul cum știu mai bine. Pe lângă păstăi congelate sau proaspete, pentru a pregăti o ciorbă gustoasă, vom mai […] vezi rețeta »

Ciorba de miel

Ciorbă de miel

Pentru a prepara o ciorbă de miel gustoasă și hrănitoare, veți avea nevoie de aproximativ 1 kilogram și jumătate de carne de miel, inclusiv cap, gât și spată, legume după preferință, dar neapărat trei morcovi, două cepe, o rădăcină de pătrunjel, o bucată mică de țelină și un ardei gras, […] vezi rețeta »