Ciorba de porc

Ciorbă de porc

Ciorba de porc este o mâncare sățioasă și permisivă, în care puteți pune exact ce legume vă plac mai mult. Veți avea nevoie de 500-600 de grame de carne de porc (cel mai bine cotlet), o ceapă, un morcov, un ardei roșu, albitură după preferință (50 de grame de țelină, […] vezi rețeta »

Ciorba de peste

Ciorbă de pește

Ciorba de pește se prepară în nenumărate feluri, așa încât poate fi savurată cu plăcere de adulți, dar poate fi servită și copiilor. Ca să iasă cât mai gustoasă, ciorba ar trebui gătită din mai multe specii de pește, ba chiar și din capete. În general, resturile și capetele dau […] vezi rețeta »

Ciorba de perisoare de pui

Ciorbă de perișoare de pui

Ciorba de perișoare de pui este binevenită atunci când dorim o cină ușoară, când nu mai știm ce să îi dăm de mâncare celui mic ca să nu mai facă mofturi, dar și atunci când răceala ne pune la încercare organismul. Este mai ușoară decât ciorba de perișoare de porc […] vezi rețeta »

Ciorba de perisoare cu smantana

Ciorbă de perișoare cu smântână

Nu încape îndoială că ciorba de perișoare cu smântână este preferata multora atunci când vine vorba de supe și ciorbe hrănitoare. Plină de legume, cu perișoare gustoase și puțin acrită, ciorba de perișoare străbate toate bucătăriile. Pentru așa o ciorbă delicioasă, vom avea nevoie de legume din belșug, adică o […] vezi rețeta »

Ciorba de perisoare cu bors

Ciorbă de perișoare cu borș

Ciorba de perișoare cu borș este un preparat tare îndrăgit pe mesele românilor. Consistentă, hrănitoare și aromată, această ciorbă se pregătește fără dificultăți. Pentru perișoare delicioase, puteți folosi fie carne de porc tocată, fie carne măcinată de porc în amestec cu vită. La 600 de grame de carne se adaugă […] vezi rețeta »

Ciorba de perisoare ardeleneasca

Ciorbă de perișoare ardelenească

Ciorba de perișoare ardelenească are la bază numeroase legume care îi oferă gust bogat și consistență. Pentru a pregăti o ciorbă îndestulătoare, vom pune la fiert o ceapă, un morcov, un ardei roșu, o rădăcină mică de țelină, o rădăcină de pătrunjel și un păstârnac, toate curățate, spălate și tăiate […] vezi rețeta »

Ciorba de pastai

Ciorbă de păstăi

Proaspete sau congelate, păstăile contribuie din plin la diversificarea regimului nostru alimentar. Ciorba de păstăi cu atât mai mult este binevenită, întrucât conține numeroase alte legume și verdețuri, care ne ajută organismul cum știu mai bine. Pe lângă păstăi congelate sau proaspete, pentru a pregăti o ciorbă gustoasă, vom mai […] vezi rețeta »

Ciorba de miel

Ciorbă de miel

Pentru a prepara o ciorbă de miel gustoasă și hrănitoare, veți avea nevoie de aproximativ 1 kilogram și jumătate de carne de miel, inclusiv cap, gât și spată, legume după preferință, dar neapărat trei morcovi, două cepe, o rădăcină de pătrunjel, o bucată mică de țelină și un ardei gras, […] vezi rețeta »

Ciorba de loboda rosie

Ciorbă de lobodă roșie

Ciorba de lobodă roșie este un fel potrivit de a aduce primăvara cu toată sănătatea și verdeața ei pe mesele noastre. Este o ciorbă plină de vitamine, de culoare, ieftină și care se prepară rapid. Într-o oală cu câteva linguri de ulei de măsline și  o cană de apă, vom […] vezi rețeta »

Ciorba de linte

Ciorbă de linte

Ciorba de linte nu este nicidecum un fel de mâncare plictisitor. Cu câteva ingrediente-cheie, poți prepara o ciorbă delicioasă și foarte sănătoasă. Poți folosi linte roșie, verde, uscată sau la conservă. Dacă nu-ți place ideea utilizării conservelor, spală 300 de grame de linte în câteva rânduri de apă și las-o […] vezi rețeta »