Ciorba de rata

Ciorbă de rață

Ciorba de rață poate fi un preparat mai altfel în regimul nostru alimentar. Cu puțină răbdare, putem pregăti o ciorbă deosebit de sănătoasă și hrănitoare. Carnea de rață fierbe ceva mai greu decât puiul din comerț, dar o oală sub presiune rezolvă această problemă. În plus, ciorbele pregătite în oala […] vezi rețeta »

Ciorba de pui cu taitei

Ciorbă de pui cu tăiței

Ciorba de pui cu tăiței amintește multora de copilărie și de locurile natale. Partea bună este că se gătește ușor, rapid, este un preparat sănătos și tare hrănitor. Se poate folosi carne de pui după preferință, precum aripi, ciocănele, spinare, gât, măruntaie. Se pune carnea la fiert într-o oală cu […] vezi rețeta »

Ciorba de pui cu smantana

Ciorbă de pui cu smântână

Ciorba de pui este hrănitoare și gustoasă, iar dacă este acompaniată și de puțină smântână, cu atât este mai îmbietoare. Se poate servi la cină, atunci când doriți să mâncați ceva ușor și nutritiv, iar copiiilor cu siguranță le va plăcea după orele petrecute la școală. Într-o oală cu 3-4 […] vezi rețeta »

Ciorba de pui cu legume

Ciorbă de pui cu legume

Ciorba de pui cu legume este poate cea mai populară ciorbă de pe mesele românilor. Perfectă pentru zilele reci, nutritivă atunci când suntem răciți sau bolnavi și pe placul celor mici, ciorba de pui știe să își facă loc în regimul nostru alimentar. Pentru a pregăti rapid o ciorbă de […] vezi rețeta »

Ciorba de pui a la grec

Ciorbă de pui a la grec

Atunci când simțiți nevoia să mâncați ceva cald, hrănitor și plin de substanțe nutritive, ciorba de pui a la grec poate fi alegerea ideală. Se poate consuma mai ales de către persoanele răcite, tocmai pentru că în această ciorbă puteți pune cât mai multe legume și verdeață care, fierte la […] vezi rețeta »

Ciorba de praz

Ciorbă de praz

Ciorba de praz poate fi antidotul perfect atunci când organismul îți este pus la încercare de o răceală agresivă. Este o mâncare plină de nutrienți, culoare și savoare. Ciorba de praz se pregătește și foarte ușor. Vei avea nevoie de cât mai multe legume proaspete, precum ceapă, morcovi, țelină, rădăcină […] vezi rețeta »

Ciorba de potroace

Ciorbă de potroace

Ciorba de potroace se servește, adesea, după nunți, petreceri, sărbători sau după noaptea de Revelion, și asta pentru că se spune despre această ciorbă că ar fi leacul perfect împotriva mahmurelii. Ciorba de potroace este o ciorbă pe bază de carne, acrită cu zeamă de varză. În ceea ce privește […] vezi rețeta »

Ciorba de porc

Ciorbă de porc

Ciorba de porc este o mâncare sățioasă și permisivă, în care puteți pune exact ce legume vă plac mai mult. Veți avea nevoie de 500-600 de grame de carne de porc (cel mai bine cotlet), o ceapă, un morcov, un ardei roșu, albitură după preferință (50 de grame de țelină, […] vezi rețeta »

Ciorba de peste

Ciorbă de pește

Ciorba de pește se prepară în nenumărate feluri, așa încât poate fi savurată cu plăcere de adulți, dar poate fi servită și copiilor. Ca să iasă cât mai gustoasă, ciorba ar trebui gătită din mai multe specii de pește, ba chiar și din capete. În general, resturile și capetele dau […] vezi rețeta »

Ciorba de perisoare de pui

Ciorbă de perișoare de pui

Ciorba de perișoare de pui este binevenită atunci când dorim o cină ușoară, când nu mai știm ce să îi dăm de mâncare celui mic ca să nu mai facă mofturi, dar și atunci când răceala ne pune la încercare organismul. Este mai ușoară decât ciorba de perișoare de porc […] vezi rețeta »