Ciorbă țărănească

Dintre toate felurile de ciorbe și supe, ciorba țărănească este poate cea mai permisivă și îndestulătoare după o zi grea de muncă. O astfel de ciorbă ar trebui preparată măcar o dată pe săptămână. Este plină de substanțe nutritive, este ușoară, sănătoasă, iar dacă omitem carnea, ciorba țărănească este și un preparat ieftin. Nu există nicio regulă în prepararea acestei rețete, însă o ciorbă țărănească cu adevărat gustoasă și sățioasă cuprinde cât mai multe din roadele pământului. Dintr-o ceapă, un morcov, o bucată mică de țelină, o tijă de apio, o rădăcină de pătrunjel și una de păstârnac, un ardei roșu și unul galben va ieși o ciorbă țărănească plină de vitamine. Mai puteți adăuga și câteva păstăi, o jumătate de cană de mazăre, câteva boabe de porumb și câteva buchețele de conopidă. Nu lipsesc din ciorba țărănească cartofii, sucul de roșii, borșul acru, sarea, piperul și verdeața proaspătă.

Sursă foto – http://www.amaltesemouthful.com

Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*