Ciorbă de zarzavat

Ciorba de zarzavat se nimerește foarte bine în zilele de post, atunci când ne putem ajuta câtuși de puțin organismul să scape de grăsimi, colesterol și toxine. Putem servi ciorbă de zarzavat și atunci când dorim o cină lejeră. O putem pregăti rapid și în variantă dietetică, punând la fiert la foc mic legumele care ne plac nouă cel mai mult. Prin urmare, puteți pune ceapă galbenă, morcov, ardei gras, o bucată de țelină, rădăcină de pătrunjel și păstârnac, curățate și tocate în cubulețe potrivite. După ce au fiert toate aceste legume, mai putem adăuga și dovlecei, câteva păstăi, mazăre și conopidă ruptă în buchețele mici. Se lasă să fiarbă și aceste legume apoi se adaugă suc bio de roșii, sare și piper după gust. Acum puteți acri ciorba de zarzavat fie cu borș de putină, cu zeamă de varză, fie cu suc proaspăt de lămâie. Se lasă ciorba să mai clocotească puțin, apoi o tragem de pe foc și o aromatizăm cu pătrunjel, leuștean, lobodă roșie și frunze de țelină.

Sursă foto – https://www.lifesambrosia.com

Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*