Supa-de-galuste

Supă de găluște

Supa de găluște este una dintre preferatele mele, cu toate că am stricat vreo două supe până am învățat să fac faimoasele găluște. Supa de găluște este îndrăgită deopotrivă de cei mai, cât și de cei mici. Ușoară, cu o culoare ușor aurie, supa de găluște iese perfect mai ales […] vezi rețeta »

Ciorba-de-fasole

Ciorbă de fasole

Ciorba de fasole boabe este una dintre preferatele mele, îmi aduce aminte de bunici, de copilărie, de momentul în care alegem fasolea, bob cu bob. Era din producția proprie și îmi amintesc că de câteva ori am asistat și la bătutul ei. Era o mare plăcere să o aleg, pentru că […] vezi rețeta »

Ciorba-de-fasole-verde

Ciorbă de fasole verde

Ciorbă de fasole verde, o rapsodie a verii, o delicatesă simplă, ușoară, gustoasă. Ciorba de fasole verde este o bogăție, o porție de vitamine sănătoasă, excelentă rece sau fierbinte, cu ardei iute sau ceapă de apă ori ceapă verde. Ciorba de fasole verde se poate face în orice perioadă din […] vezi rețeta »

Ciorba-de-loboda

Ciorbă de lobodă

Ciorba de lobodă este o ciorbă de primăvară minunată, bogată în culoare, gustoasă ce se poate servi cu succes și rece, ca și cea de fasole verde de altfel. Pentru că îmi place gustul său, pentru că se prepară foarte, foarte repede, îmi place să pregătesc această ciorbă de lobodă […] vezi rețeta »

Bors-de-fasole

Borș de fasole

Borșul de fasole, cu afumătură sau nu, este una din ciorbele mele preferate. De fapt, cam tot ce înseamnă ciorbă, borș, supă sau supă cremă îmi place, la felul principal am mai mult de cârcotit. Cu toate acestea, borșul de fasole acrit după cum îi spune și numele cu borș […] vezi rețeta »

Bors-de-peste-lipovenesc

Borș de pește

Borșul de peste autentic reprezintă una dintre specialitățile pe care doar Delta ți le poate oferi. Astfel, nu ai cum să ajungi în Deltă fără să guști celebrul borș de pește pe care majoritatea locuitorilor din această zonă îl pregătesc cu apă din Dunăre, la un foc de lemne în […] vezi rețeta »

Bors-de-ciuperci

Borș de ciuperci

Borș de ciuperci – cât de des ai auzit de acest preparat? Borșul de ciuperci este una dintre cele mai ușoare feluri de mâncare ce pot fi gătite într-un timp extrem de scurt datorită numărului redus de ingrediente. Înainte de a trece la modul de preparate trebuie să vă împărtășesc […] vezi rețeta »

Bors-de-dovlecel

Borș de dovlecei

Borșul de dovlecei este un preparat extrem de simplu de realizat, complexitatea sa redusă permițându-vă să pregătiți acest borș de dovlecei oricând, chiar și într-o zi dintr-o săptămână aglomerată. În plus, faptul că este una dintre legumele pe care o puteți găsi în supermarketuri în orice perioadă din an, borșul […] vezi rețeta »

bors-de-gaina

Borș de găină

Borșul de găină, adevărat, este cel făcut cu ingrediente naturale, bio. Mai ales carnea din acest borș de găină ar trebui să fie cât mai naturală, aparținând unei găini de țara. În ciuda faptului că aceasta carne este mai ațoasă decât cea din comerț ea oferă un gust unic borșului de găină. […] vezi rețeta »

Bors-de-loboda

Borș de lobodă

Borșul de lobodă este una dintre cele mai bune feluri de mâncare ce le poți consuma în sezonul cald. Răcoritor și ușor, borșul de lobodă este un deliciu servit mai ales rece, de la frigider alături de ceapă verde. Bogat în vitamine, borșul de lobodă are o culoare foarte frumoasă […] vezi rețeta »